Soha nem látott gasztrofesztivál a Michelin partnerségével

Februárban és márciusban nagyszabású nemzetközi rendezvényekkel indítja az évet a Magyar Turisztikai Ügynökség. Három program is hatalmas szakmai presztízzsel rendelkezik majd, és jó hírünket viszi a világban – jelentette be podcast-különkiadásában Guller Zoltán vezérigazgató.

Forrás: mtü.gov.hu2021. 12. 10. 10:10
GULLER Zoltán
Budapest, 2020. július 16. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban 2020. július 16-án. Lezárult a Kisfaludy-program magán-, és egyéb szálláshelyek fejlesztését célzó pályázata; a másfél hónapos idõszakban több mint 16 ezer vidéki szálláshely pályázott, közülük 13 471 szálláshely kaphat augusztus folyamán szobánként egymillió forint vissza nem térítendõ támogatást, összesen mintegy 45 milliárd forintot a kormánytól. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február végén hagyományteremtő jelleggel ad otthont Budapest a Central European Tourism Forumnak, amely a közép-európai régió egyik legjelentősebb turisztikai eseménye lesz a V4-elnökség évében – olvasható a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) honlapján.

Ezzel egy időben gasztrofesztiválra kerül sor a Michelinnel közösen – a Michelin még soha nem adta a nevét hasonló eseménysorozathoz, a programok egy része Budapesten kívül a vidéki Magyarországot is érintik.

Néhány héttel később, 2022 márciusában hazánk ad majd otthont a Bocuse d’Or európai döntőjének is. Európa legkiválóbb séfjei 2016 után ismét Magyarországon találkoznak, ami szintén páratlan lehetőség a hazai gasztronómia és alapanyagok népszerűsítésére.

További részletek az MTÜ podcastjában:

Borítókép: Dr. Guller Zoltán (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.