időjárás 11°C Zalán 2023. március 30.
logo
Az Idősek Tanácsának tagja szerint a baloldal miniszterelnök-jelöltje már mindenkit vérig sértett

„Teljes esztelenség Márki-Zay Péter kijelentése”

Kreft-Horváth Márk
2022.01.02. 15:36 2022.01.02. 15:58
„Teljes esztelenség Márki-Zay Péter kijelentése”

Márki-Zay Péter gyakorlatilag már minden társadalmi csoportot vérig sértett – reagált a Magyar Nemzetnek Ábrahám Katalin a baloldal miniszterelnök-jelöltjének tegnapi kijelentésére. 

Az Idősek Tanácsának tagja szerint a politikus kijelentése „teljes esztelenség”, a vírus pedig nem pártszimpátia alapján válogat, mindenkire veszélyes lehet. 

Mint azt megírtuk, Márki-Zay tegnap a Facebookon közvetített újévi köszöntőjében arról beszélt, hogy a baloldalnak azért lehet több esélye nyerni az idei országgyűlési választásokon, mert az idős választópolgárokat „megtizedelte” a koronavírus-járvány, köreikben pedig hagyományosan magasabb a jobboldal támogatottsága. 

A kormány tanácsadó testületeként is működő Idősek Tanácsának tagja úgy véli, hogy a nyugdíjasok széles társadalmi réteget alkotnak Magyarországon, így érthető, hogy minden politikai szerveződés számítana a szavazataikra. 

Márki-Zay Péter célzott sértései, amikkel a nyugdíjasokat támadja, ebből a szempontból is érthetetlenek

– mondta Ábrahám Katalin.

Ismert, a baloldal jelöltje korábban a 13. havi nyugdíjról is úgy nyilatkozott, hogy azt nagyon nehéz visszavonni, ha egyszer egy kormány már bevezette. 

Borítókép: Vásárlók egy CBA-üzletben. (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

Márki-Zay halálkampánya

Márki-Zay Péter: A Fidesz pusztítja a nyugdíjasokat

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.