Olvadó MSZP-s pártvagyon?

A helyi MSZP közeléből keresték meg a Propellert, hogy nem értik, hogyan jutott az MSZP XVI. kerületi szervezetének az Albán u. 21. szám alatt található székháza a magyar államtól több lépésben Csizmazia Ferenc, a helyi pártelnök tulajdonába, amihez az egyébként nyilvánosan megtekinthető tulajdoni lapokat elég kikérni – írja a Propeller.hu.

Forrás: Propeller.hu2022. 02. 22. 8:47
Kriza Ákos
Budapest, 2013. február 10. Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz-KDNP) sajtótájékoztatót tart a Magyar Szocialista Párt budapesti székháza elõtt 2013. február 10-én. MTI Fotó: Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP múltja, összefonódásai és korábbi korrupciógyanús ügyei minden választás előtt felmerültek az ellenzék köreiben, de nélkülük nem lehetett egységes fellépést szervezni, bár a támogatottságuk minden választáson egyre kisebb lett, láthatóan a Jobbik és a DK szívta el szavazóik jó részét. Az MSZP egyébként ma már országosan is ingatlangondokkal küzd, felélte korábbi pártszékházai árának nagy részét, legutóbb februárban a gödöllői irodát hirdették meg – olvasható a cikkben.

A kerületi iroda kérdésére azért lesz muszáj választ adni, vagy megoldást keresni, mert a XVI. kerületben éppen MSZP–Párbeszéd által támogatott politikus az ellenzéki jelölt, Vajda Zoltán, és éppen a korrupciómentes Magyarország a programjának egyik fontos eleme.

Borítókép: Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz–KDNP) sajtótájékoztatót tart a Magyar Szocialista Párt budapesti székháza előtt 2013. február 10-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.