időjárás 19°C Tiborc , Zsuzsanna 2022. augusztus 11.
logo

Olvadó MSZP-s pártvagyon?

Forrás: Propeller.hu
2022.02.22. 08:47 2022.02.22. 08:56
Olvadó MSZP-s pártvagyon?

A helyi MSZP közeléből keresték meg a Propellert, hogy nem értik, hogyan jutott az MSZP XVI. kerületi szervezetének az Albán u. 21. szám alatt található székháza a magyar államtól több lépésben Csizmazia Ferenc, a helyi pártelnök tulajdonába, amihez az egyébként nyilvánosan megtekinthető tulajdoni lapokat elég kikérni – írja a Propeller.hu.

Az MSZP múltja, összefonódásai és korábbi korrupciógyanús ügyei minden választás előtt felmerültek az ellenzék köreiben, de nélkülük nem lehetett egységes fellépést szervezni, bár a támogatottságuk minden választáson egyre kisebb lett, láthatóan a Jobbik és a DK szívta el szavazóik jó részét. Az MSZP egyébként ma már országosan is ingatlangondokkal küzd, felélte korábbi pártszékházai árának nagy részét, legutóbb februárban a gödöllői irodát hirdették meg – olvasható a cikkben.

A kerületi iroda kérdésére azért lesz muszáj választ adni, vagy megoldást keresni, mert a XVI. kerületben éppen MSZP–Párbeszéd által támogatott politikus az ellenzéki jelölt, Vajda Zoltán, és éppen a korrupciómentes Magyarország a programjának egyik fontos eleme.

Borítókép: Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz–KDNP) sajtótájékoztatót tart a Magyar Szocialista Párt budapesti székháza előtt 2013. február 10-én. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.