Derült, napsütéses vasárnapunk lesz

Csapadék nem várható a nap folyamán – derül ki a Met.hu cikkéből.

Forrás: Met.hu2022. 03. 13. 9:23
null
Pécs, 2022. március 3. Virágzó mandulafa Pécsett, a Havihegyi kápolna (Havas Boldogasszony-templom) elõtt 2021. március 3-án. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dunántúlon zavartalan napsütés várható, de a Dunától keletre a nap első felében lehetnek felhősebb területek is, majd délutánra jórészt ott kis kiderül az ég. Csapadék nem lesz – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos honlapján.

A délkeleti, keleti szelet az Észak-Dunántúlon időnként élénk, Sopron környékén esetleg erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 10, 11 fok körül alakul. Késő estére +1 és –5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Fotó: Met.hu

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.