Évtizedes barátság köti össze Gyurcsányékat az RTL Klub befolyásos vezetőjével

Kolosi Péter olyan jó kapcsolatot ápol Gyurcsányékkal, hogy a tanújuk volt az esküvőjükön.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook/Bohár Dániel2022. 04. 28. 11:08
DOBREV Klára; GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2022. április 3. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselõje és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök nyilatkozik a sajtónak, miután leadták szavazataikat a budapesti Áldás utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyûlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kolosi annyira jó barátságot ápol Gyurcsányékkal, hogy a tanújuk volt az esküvőjükön 

derült ki Bohár Dániel bejegyzéséből, aki a Dobrev Klára közösségi oldalán megosztott esküvői fotón szúrta ki az RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, aki a fotón az ifjú Dobrev–Gyurcsány házaspár mögött látható.

A különös barátság láttán a Pesti TV riportere csak annyit reagált:Maradjunk annyiban, hogy így egy kicsit nehéz előadni a függetlent.

Borítókép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc nyilatkozik a sajtónak, miután leadták szavazataikat az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.