Leadta a szavazatát, majd munkába menet az életét vesztette a mentőápoló

A fiatal mentőápoló korán leszavazott Nyíregyházán, majd útnak indult, hogy a tokaji mentőállomáson reggel hétkor váltsa a kollégáját. Viktor két hónap múlva tette volna le a mentőtiszti vizsgát.

2022. 04. 03. 17:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyászol a mentőszolgálat, gyászolnak a mentők: ma reggel életét vesztette egy 29 éves kollégájuk. Viktor leadta a szavazatát, majd munkába indult Tokajba. Rakamaznál halálos balesetet szenvedett.

Mindene a mentőzés, az életmentés volt Viktornak. Ma reggel a tokaji mentőállomásra ment szolgálatba, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról. A fiatalembernek esélye sem volt a túlélésre. 

– írta a FrissMédia nevű portál.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt április 3-án 6 óra 30 perckor a 38-as számú főút 19. kilométerszelvényében. Nyíregyháza felől tartott Rakamaz felé egy személygépkocsi, amely egy kanyarban megcsúszott, lesodródott az úttestről, fának ütközött és a tetejére borulva állt meg a szántóföldön. Az autóban egyedül utazó járművezető, egy 29 éves nyíregyházi férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A fiatal mentőápoló korán leszavazott Nyíregyházán, majd útnak indult, hogy a tokaji mentőállomáson reggel hétkor váltsa a kollégáját. Viktor két hónap múlva tette volna le a mentőtiszti vizsgát. Számtalan alkalommal szolgált esetkocsin, több balesetnél is ott volt. Most kollégái az ő életéért küzdöttek, de nem tudták megmenteni.

Szemtanúk szerint valószínűleg a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt egy balos kanyarból kiérve jobbra kezdett el sodródni a kocsi, majd hirtelen jobbra-balra kezdett el mozogni, majd az út menetirány szerinti oldalán a fáknak csapódott. Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a vezetőoldal teljesen szétroncsolódott. Ott érte a gépkocsit a legnagyobb erőbehatás, egy vackorfának ütközött, ami ki is tört – írta a hírportál.

A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Borítókép: Viktor összetört autója (Fotó: FrissMédia)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.