Londonban nem túl aktívak a szavazók

Nyoma sincs a több száz fős tömegnek, annak ellenére, hogy a baloldal megnövelt erőforrással kampányolt Londonban.

Magyar Nemzet
2022. 04. 03. 11:48
Retail Sales In London
Virus Outbreak Britain Fotó: EUROPRESS/AFP/DAVID CLIFF Forrás: EUROPRESS/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három órával az urnanyitás után nyoma sincs a hajnali több száz fős tömegnek – írja a Telex. Mint részletezték, a nagyjából kétszáz méteres sor az urnanyitás után negyven perccel levonult, 

azóta gyakorlatilag lézengenek a szavazók. 

Az ötven szavazófülke nagyjából fele kihasználatlan, írják. 

Leszavazott a momentumos Csillag Tamás is, aki „a külföldön élő magyarság képviselőjeként” szeretne bekerülni a parlamentbe. Csillag, aki az ellenzéki lista 47. helyét foglalja el, korábban évekig a párt brit tagszervezetének volt az elnöke. A politikus a Telexnek úgy nyilatkozott, hogy negyven százalék esélyt ad magának a parlamentbe való bekerülésre.

Mint korábban részletesen beszámoltunk róla, Márki-Zay Péter csapata egy vagyont költött a baloldal jelöltjének londoni kampányútjára.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: David Cliff)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.