Márki-Zay a vereség után is tovább sértegeti a szavazókat

Márki-Zay Péter semmit nem tanult a választási vereségből, a kampányban és azóta is visszatérő elem beszédeiben a szavazók sértegetése. A fideszes szavazók szerinte agymosottak, a legszegényebbek és köd homályosítja el a látásukat.

MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM
2022. 04. 13. 15:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április harmadikán Magyarország választott, a Fidesz minden idők legfölényesebb győzelmét aratta a voksoláson és ezzel véget is ért az országgyűlési választási kampány. A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter azonban ott folytatja, ahol abbahagyta: nem képes leállni a szavazók sértegetésével.

A baloldal vereségének éjszakáján újságíróknak nyilatkozva egyrészt megismételte azt a hazugságot, amit a baloldal a népszavazásról terjesztett, és még a választókat is agymosottnak nevezte.

– Hiába mondtuk mi el az igazságot, hogyha az emberek csak a 25 ezer plakáton, az összes rádióban, az összes megyei napilapon, fizetett hirdetésben, az interneten csak a hazugságot hallják. Elhiszik! 

A 12 év agymosás után tényleg az emberek azt hitték, hogy itt valaki át akarja műteni az óvodásokat kisfiúból kislánnyá

– emelte ki a jelölt.

Érdemes megjegyezni, hogy a népszavazás nem az óvodások „átműtéséről” szólt, hanem arról, hogy a választók támogatják-e azt, hogy LMBTQ-szervezetek az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül tarthassanak szexuális felvilágosítást vagy népszerűsítsék a nemi átalakító kezeléseket. A választópolgárok arról is véleményt mondhattak, hogy korlátozás nélkül be lehessen-e mutatni kiskorúaknak a szexuális fejlődésüket befolyásoló vagy a nem megváltoztatását népszerűsítő médiatartalmakat.

Miközben látható, hogy nincs szó az óvodások átműtéséről, aközben nyilvánvaló, hogy a kormány az iskolákba és óvodákba, valamint a képernyőkre is mind gyakrabban betörő LMBTQ-propaganda ellen kíván küzdeni. Nyugat-Európában és Észak-Amerikában jól látható trend, hogy az LMBTQ-szervezetek mind fiatalabb korban szeretnék elkezdeni a gyerekek szexuális felvilágosítását. Ennek egyik eredménye, hogy a nagykorúsághoz közeledve mind több gyermek kíván elvégeztetni nemi átalakító beavatkozásokat, amelyek aztán visszafordíthatatlan károkat okoznak, ha netán valaki meggondolná magát. Magyarországon eddig ez a trend kevésbé volt érzékelhető, a problémát azonban éppen a baloldal jelenti, amelynek politikája lényegében a nyugati minták kritika nélküli lemásolása.

Márki-Zay Péter választók elleni kirohanásai nem fejeződtek be a vereség estéjén. Április negyedikén, hétfőn a baloldali Partizán YouTube-csatornán folytatta a bukott jelölt.

– […] valami döbbenetes módon 

a legszegényebb emberek szavaznak a legnagyobb arányban a Fideszre.

Tehát szó sincs róla, hogy a legszegényebb emberek az ellenzéktől várnák a szociális helyzetük megoldását – mondta Márki-Zay Péter. Majd nem sokkal később így folytatta a választókról beszélve:

– Tehát itt nem arról van szó, hogy ő nem értesül arról, hogy szegénység van, vagy sorállás van, vagy bármi más, hanem 

a köd elhomályosítja az ő látásukat, és egyetlenegy valamire fókuszálnak, jönnek a migránsok, és megerőszakolják a gyermekemet, feleségemet, anyámat, vagy most éppen jönnek és elviszik az összes gyermekemet katonának meghalni Ukrajnába, és ide jön a háború

– minősítette a választópolgárokat a bukott jelölt.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.