Elmerült a Tisza-tóban és életét vesztette egy fiatal fővárosi rendőr

Elmerült a Tisza-tóban és életét vesztette egy fiatal fővárosi rendőr – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 07. 01. 19:48
null
Tiszanána, 2021. július 13. A felújított dinnyésháti strand- és csónakkikötõ Tiszanána Dinnyéshát településrészén az átadás napján, 2021. július 13-án. A kormány 420 millió forint támogatást biztosított a felújításhoz. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a VI. kerületi rendőrkapitányság állományába tartozó rendőr csütörtök késő délután a tiszafüredi szabadstrandon barátaival fürdött, amikor hirtelen elmerült. Később a búvárok már csak a 22 éves férfi holttestét találták meg.
 

Az elhunyt rendőr emlékére a BRFK rendőrei pénteken a tragédia helyszínén és a kapitányságon is néma megemlékezést tartottak.
 

„A budapesti rendőrök gyászolják a fiatalon elhunyt kollégájukat és osztoznak a család fájdalmában” – fogalmazott közleményében a BRFK.

Borítókép: Illusztráció – Strand- és csónakkikötő a Tisza-tónál, 2021. július 13-án (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.