Folyamatosan ostromolják Magyarország déli határát az illegális bevándorlók + videó

Idén már több mint 105 ezer migráns akart illegálisan bejutni Magyarországra a határzárnál.

Magyar Nemzet
2022. 07. 01. 10:05
null
Hercegszántó, 2021. november 12. A Miniszterelnöki Kabinetiroda által közreadott képen rendõr és katona járõrözik az ideiglenes biztonsági határzárnál Hercegszántó közelében 2021. november 12-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak a határátkelõhely közelében, amelyen Szentkirályi Alexandra kormányszóvivõ elmondta, hogy a magyar határvédelmi intézkedések az utóbbi idõben több európai ország számára mintaadóvá váltak, hiszen a határkerítés építése mellett döntött Görögország, Spanyolország, Bulgária, Szlovénia, Észtország, Litvánia, Lettország és Lengyelország is. MTI/Miniszterelnöki Kabinetiroda/Vadnai Szabolcs Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda/Vadnai Szabolcs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folyamatosan ostromolják a déli határzárat a hazánk területére igyekvő migránsok. A jelenlegi helyzetképről a magyar kormány Facebook-oldalára töltött fel videót. Ebben jól látszik, hogy a déli határszakaszon különböző módszerekkel igyekeznek átjutni a határsértők, azonban próbálkozásaikat a határon szolgálatot teljesítő szervek folyamatosan visszaverik. 

A magyar kormány a videóhoz hozzáfűzte: idén már több mint 105 ezer migráns akart illegálisan bejutni Magyarországra a határzárnál. 

Borítókép: Rendőr és katona járőrözik az ideiglenes biztonsági határzárnál Hercegszántó közelében 2021. november 12-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Kabinetiroda/Vadnai Szabolcs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.