Gyalázkodott a baloldali újságíró

Batka Zoltán, a Népszava újságírója szerint a Fideszben nem ellenfelet, hanem ellenséget kell látni, akivel szemben csak háborús politikának van értelme.

Forrás: MANDINER.HU2022. 09. 12. 18:14
Batka Zoltán Facebook-oldala
Batka Zoltán Facebook-oldala Forrás: Batka Zoltán Facebook-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a 12 éve kétharmados többséggel regnáló Orbán-kormányról és a Fideszről Batka Zoltán, a Népszava újságírója – olvasható a Mandiner cikkében.

Batka a vasárnapi I. kerületi Fidesz-győzelem tanulságait levonva jut arra a következtetésre, hogy 

egyedül a DK-nak van dekódolható és az adott helyzetben értelmesnek ható üzenete, miszerint Orbánnal nincs alku, a Fideszben nem ellenfelet, hanem ellenséget kell látni. Ez egy háború, ők pedig az ellenség.

Az újságíró később így folytatja:

„A Fidesz egy sunyi, rohadt ellenség, arra hajtanak, hogy a ti károtokra megszedjék magukat, kölykeik a legjobb iskolákba járjanak, ti pedig gürcöljetek a töredékéért annak, amit ők puszira megkapnak”. Batka Zoltán szerint jelenleg az egyetlen őszinte üzenete egy ellenzékinek mindenekelőtt az lehet, hogy a

fideszesek az ellenségeitek.

„Persze, vannak közöttük kevésbé undokok, vannak közöttük is olyan emberek, akikkel két sortűz között el lehet cigizni a lövészárok szélén. De ez egy háború, ők pedig az ellenség. Slussz. Ez van” – fejti ki véleményét a publicista.

A posztot az alábbiakban megtekintheti:

A Mandiner cikke ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: Batka Zoltán Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.