időjárás 16°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

Lövöldözésig fajult egy vita Miskolcon

Magyar Nemzet
Forrás: Ploice.hu
2023.02.08. 07:21 2023.02.08. 08:15
Lövöldözésig fajult egy vita Miskolcon

Akciófilmbe illő jelenetről tájékoztatott a rendőrség a honlapján: két férfit állítottak elő, amiért lövöldözéssel vetettek volna véget egy tettlegességig fajult vitának Miskolcon.

A hétfőn este kirobbant verekedést még vita sem előzte meg, írja a rendőrség, mégis az egyenruhásoknak kellett közbeavatkozniuk, ugyanis hamar előkerült egy gázriasztó fegyver is. 

Mint írják, hétfőn este a fiatalabb gyanúsított, egy 36 éves férfi egy miskolci villamosmegállónál előzetes szóváltás nélkül rátámadt egy férfira, majd a bántalmazás után elment a helyszínről, de újra visszatért. A sértett 65 éves ismerőse az újabb fenyegetés hatására a támadóra szegezte gázriasztó fegyverét, amivel rá is lőtt.  Ugyan a lövés miatt nem sérült meg senki, azonban a megvert sértett idősebb férfi könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a garázdaság résztvevőit, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket – közölték a honlapjukon

Garázdaság vétség, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a két férfival szemben. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.