A nőnap arra emlékeztet minket, hogy tisztelettel forduljunk egymás felé

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője jelezte: egyenrangú félnek, egymás támaszának lettünk teremtve.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 08. 9:08
null
Fotó: SZIKO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XXI. század a kihívások évszázada. Mi lehet ilyen időkben fontosabb számunkra, mint a stabilitás, a biztonság és a béke? Ezt gyermekkorunkban leginkább édesanyánk, majd felnőttként a feleségünk, társunk szeretete nyújtja mindannyiunknak – fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményében Simicskó István. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a nőnap arra emlékeztet, hogy tisztelettel, szeretettel forduljunk egymás felé, hiszen egyenrangú félnek, egymás támaszának lettünk teremtve.

„Kereszténydemokrata politikusként arra törekszünk, hogy ne csak erkölcsi megbecsülésben, hanem anyagi értelemben is könnyebb lehessen az életük” – szögezte le a kormánypárti politikus. Mint jelezte, az anyák diákhitellel kapcsolatos kedvezménye, a harminc év alatti anyák szja-mentessége, a négy- vagy több gyermekes anyák szja-mentessége, valamint hogy a nők negyven év munkaviszony után a nyugdíjkorhatár beöltését megelőzően nyugdíjba vonulhatnak, és a családjukkal több időt tölthetnek, mind ezt a célt szolgálja.

„Köszönjük nekik, hogy vannak, hogy a társaik lehetünk, és hogy általuk jobbá válhat mindannyiunk élete, közös világunk!”

 

– tette hozzá.

Borítókép: Simicskó István (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.