Dobrev miskolci eseményére Budapestről kellett közönséget szállítani

A történtekről Bohár Dániel egy képet is posztolt a közösségi oldalán, amelyen jól látható, hogy a DK az idős aktivistáit mozgósította.

Magyar Nemzet
Forrás: Hír TV, Facebook2023. 03. 06. 10:59
20221029 Budapest A Demokratikus Koalíció XII. kongresszusa Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet képen: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a DK-hoz köthető Nyugati Fény azt hangoztatta, hogy Dobrev Klára miskolci rendezvényén

 annyi ember volt, hogy még a csilláron is lógtak, 

valójában Budapestről szállították Miskolcra az aktivistákat, hogy az árnyék-miniszterelnöknek legyen közönsége derült ki a Hír TV tudósításából. 

A tájékoztatás szerint rákospalotai buszokkal szállították Budapestről egy szintén a DK által támogatott önkormányzattól az aktivistákat, hogy Dobrev beszédét meghallgassák. 

A történtekről Bohár Dániel egy képet is posztolt a közösségi oldalán, amelyen jól látható, hogy idős emberek várnak arra, hogy felszállhassanak a buszra.

Fotó: Facebook/Bohár Dániel – A riporter

Borítókép: Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció XII. kongresszusán (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.