Embercsempészettel gyanúsított törököt hoztak Budapestre

Három elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 03. 09. 15:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Repülőgéppel hoztak Budapestre egy magyar, európai és nemzetközi elfogatóparanccsal körözött török férfit Albániából, akit embercsempészettel gyanúsítanak – írta a police.hu. A 47 éves férfi ellen a Győri Járásbíróság 2022 nyarán bocsátott ki elfogatóparancsot. A gyanú szerint a férfi 2021 szeptemberében illegális bevándorlók Nyugat-Európába szállítását szervezte meg Magyarországon keresztül. A nemzetközi körözés alapján a gyanúsítottat 2022. november 25-én az albán hatóságok Tiranában fogták el, onnan szállították Budapestre, ahol a rendőrök őrizetbe vették.

Borítókép: Illusztráció. A menekülő embercsempész Budapesten a kisteherautójával szándékosan balesetet okozott, a rendőrautónak hajtott, majd elfutott a helyszínről, de a közelben elfogták (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.