Fontos bejelentést tett a momentumos Soproni Tamás

A törpepárt is teljes mellszélességgel támogatja a momentumos polgármester döntését .

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 06. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra megméreti magát a jövő évi önkormányzati választásokon Soproni Tamás, a VI. kerület momentumos polgármestere, akinek indulását pártja teljes mellszélességgel támogatja. 

A törpepárt úgy véli, hogy 2019-ben Soproni Tamás elhozta az őszinteséget a kerületbe, elkötelezett, helyi lokálpatriótaként pedig ismeri a helyiek problémáit és csapatával meg tudja oldani azokat. Közleményük szerint 

a Momentum polgármesterének az elmúlt négy évben sikerült a legszolidárisabb, legzöldebb, legátláthatóbb és legemberbarátibb kerületet kialakítani Terézvárosban. Ezeket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elindította a „Terézváros 2030” programot, amely Budapest elmúlt harminc évének legnagyobb közterület-megújítási projektje; a közösségi költségvetés keretein belül már 50 millió forint felhasználásáról dönthetnek a lakók; és a K-Monitor, a Transparency és az Átlátszó felmérése szerint átláthatóság terén Terézváros az élmezőnyben van.

 

Borítókép: Soproni Tamás. (Forrás: Soproni Tamás/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.