A Momentum továbbra is fegyvereket szállítana Ukrajnába

Hogyan lehet az oroszok ellen harcolni, hogyha nincsen megfelelő felszerelésük és fegyvereik az ukránoknak? – fogalmazott Bedő Dávid, a párt országgyűlési képviselője.

Magyar Nemzet
Forrás: ATV2023. 03. 06. 12:06
null
Fotó: DAVID MALATINSZKY malaphoto.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is a brüsszeli szankciós politikát támogatja és a fegyverszállítás mellett áll ki a Momentum. Bár Bedő Dávid, a párt országgyűlési képviselője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt hangoztatta, 

ők is azt szeretnék, hogy béke legyen Ukrajnában, a kormánypártok által beterjesztett békepárti határozatot a jelen formájában nem fogják megszavazni. 

A Momentum ugyanis nem ért azzal egyet, hogy a szankciókat vissza kell vonni, miként a fegyverszállítás kérdését illetően is eltérő véleményen vannak.

 Hogyan lehet az oroszok ellen harcolni, hogyha nincsen megfelelő felszerelésük és fegyvereik az ukránoknak? 

fogalmazott a Momentum képviselője. Bedő álláspontja ugyanakkor nem meglepő, hiszen emlékezetes: korábban a momentumos Fekete-Győr András és Cseh Katalin EP-képviselő is fegyverek és katonák küldését szorgalmazta.

Borítókép: Bedő Dávid, Cseh Katalin, Gelencsér Ferenc és Fekete-Győr András (Forrás: Bedő Dávid/Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.