Lelőtte súlyos beteg feleségét, és magával is végzett egy 74 éves férfi Mohácson + videó

A férj egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel önmagát ölte meg. Búcsúlevelében az asszony súlyos betegségével indokolta tettét.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 03. 24. 9:56
Egy 74 éves mohácsi férfi pisztollyal végzett 66 éves súlyos beteg feleségével, majd öngyilkos lett Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön percekkel éjfél előtt egy mohácsi férfi azzal jelentkezett a rendőrségen, hogy lelőtte a feleségét, és önmagát is meg fogja ölni. A rendőrök azonnal elindultak, ám a helyszínen hiába próbálták elérni a férfit.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége hatolt be a házba, ahol a hatvanhat éves asszonyt és 74 éves férjét holtan találták. 

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét a felesége súlyos betegségével magyarázta.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel először a feleségét, majd egy újabb lövéssel önmagát ölte meg. A pisztolyt a nyomozók lefoglalták.

Emberölés bűntette miatt indult eljárás az ügyben. A bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Részlet a helyszínen készült videóból (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.