Deák Dániel: Nem csak a 444-nél, a Telexnél is változások vannak

Vélhetően a külföldi donorok azt látták: a 444-en már nem tudnak érdemi hatást kiváltani, ezért váltottak a Telex.hu-ra.

Magyar Nemzet
2023. 05. 12. 13:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deák Dániel a legújabb videóelemzésében emlékeztetett: pont egy hete beszélt arról, hogy komoly válságban van a 444.hu nevű internetes portál, majd pár nappal később ismét két ember mondott fel a Soros György érdekeltségébe tartozó sajtóterméknél. A kiszivárgó információk szerint ráadásul további távozókra lehet számítani, hiszen egyre mélyülő belső feszültségek vannak a szerkesztőségben, miután kirobbant a belső zaklatási botrány, melynek során egy vezető munkatárs toxikusan zaklató magatartást folytatott. 

Mindez az elemző szerint már csak annak a jele és következménye, hogy egyre inkább veszít a súlyából a 444.hu nevű sajtótermék, ma már egyáltalán nem számít a Soros-hálózat ékkövének, az olvasottsága is bezuhant az utóbbi időben. 

Mint arra múlt héten is felhívta a figyelmet: a gyenge olvasottságot és a kis hatásfokot szemmel láthatóan a külföldi donorok is érzékelték, ezért már 2021-ben átköltözött a 444-ről a Telex.hu-ra a Direkt36 nevű, szintén külföldi pénzen működő, magát oknyomozónak nevező internetes portál. Ennek azért van nagy jelentősége, mert a Direkt36 nevű felületen teszik közzé azokat a lejárató anyagokat, amelyektől a kormány gyengülését vagy utcai demonstrációk kirobbanását várják. Vélhetően a külföldi donorok azt látták, hogy a 444-en már nem tudnak érdemi hatást kiváltani, ezért váltottak a Telex.hu-ra – tette hozzá Deák Dániel.

Az elemző kiemelte: nemcsak a 444.hu esetében látható változás, de a kiemelt pozícióban lévő, azaz zászlóshajónak számító Telex.hu esetében is.

Borítókép: Telex.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.