Kisiklott egy szerelvény a záhonyi vasútvonalon + fotó

Kisiklott egy tehervonat több kocsija Hajdúhadház és Újfehértó között vasárnap délelőtt. A műszaki mentés miatt szünetel a vonatforgalom ezen a szakaszon – közölte a Mávinform.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Mávinform2023. 05. 07. 13:33
null
Biatorbágy, 2022. július 10. Tehervonat kisiklott kocsijai Biatorbágy és Herceghalom között, ahol összeütközött két tehervonat 2022. július 10-én hajnalban. A balesetben több kocsi is kisiklott; a két település között nem közlekednek a vonatok. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI helyszíni információi szerint egy Záhony felől Debrecen irányába tartó, vasércet szállító szerelvény kilenc kocsija siklott ki. A balesetben az első információk szerint senki sem sérült meg.

Forrás: MÁV

A személyvonatok helyett Hajdúhadház és Újfehértó, az InterCityk helyett Debrecen és Nyíregyháza között kell pótlóbuszra átszállni. A záhonyi fővonalon egy-két órás késésekre kell számítani – figyelmeztetett a Mávinform.

A Volánbusz járatain a Debrecen–Hajdúhadház–Téglás szakaszon érvényesek a vasúti jegyek és bérletek. A Budapest–Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza–Debrecen–Szolnok–Budapest útvonalon közlekedő minden vonat felármentesen vehető igénybe.

A szerelvényfordulók miatt a záhonyi fővonalon vonatkimaradásokra is számítani kell. Az InterCity vonatok helyett esetenként más szerelvények járnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.