Látta ezt a fiatalembert? Valószínűleg megütött egy nőt, a rendőrség nagyon keresi + fotó

Húsz év körüli.

magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 05. 22. 19:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az állampolgárok segítségét kérik a szegedi rendőrök egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi szórakozóhelyen bántalmazott egy nőt – írja  a police.hu és hozzáfűzik, hogy garázdaság vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

A feljelentés szerint ugyanis az elkövető május 11-én éjszaka egy szegedi szórakozóhelyen minden előzmény nélkül bántalmazott egy nőt. A térfigyelő kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről. A nagyjából 20 év körüli, szőke hajú, kb. 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi fekete kabátot, szürke nadrágot és fehér sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetésekor.

Forrás: police.hu

Arra kérnek továbbá, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon, de névtelen bejelentést is tehet a 06/62/562-400-as hívószámán, illetve, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán és a 112-es segélyhívó telefonszámon.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.