Kamion gázolt embert az M44-esen

Halálos közlekedési baleset történt az M44-es gyorsforgalmi úton a Gödény-halmi pihenő közelében, ahol egy kamion elütött egy férfit.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 06. 22. 21:11
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos közlekedési baleset történt az M44-es gyorsforgalmi úton a Gödény-halmi pihenő közelében, ahol egy kamion elütött egy férfit – olvasható a Police.hu-n.

Az M44-es gyorsforgalmi úton a Gödény-halmi pihenő közelében, június 22-én 18 óra előtt néhány perccel egy Békéscsaba felé tartó kamion 

elütött egy férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik. Azokat a közlekedőket, akik Kunszentmártonnál szeretnének felhajtani az M44-es gyorsforgalmi útra, a 44-es számú főútra terelik – tájékoztatott a rendőrség.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.