időjárás 26°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Gulyás Gergely: Egy átlagnyugdíjas 78 ezer forint pluszpénzre számíthat novemberben

Nacsa Lőrinc: A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése

Munkatársunktól
2023.06.07. 13:20 2023.06.07. 13:25
Nacsa Lőrinc: A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése

– Minden idők legnagyobb pedagógusokat érintő béremelése jöhet, az ezt megalapozó törvény már a parlament előtt van. Most már csak arra várunk, hogy Brüsszel fizesse ki végre a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat – fogalmazott Nacsa Lőrinc, aki arra is emlékeztetett: 

A pedagógusok, a tanárok béremelése már rég elindulhatott volna, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó forrásokat. A baloldal politikusai azonban nyíltan hirdetik: azért dolgoznak Brüsszelben és itthon is, hogy ezt megakadályozzák.

Felidézte, hogy erről nyíltan és büszkén beszélt Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Donáth Anna is, akik mindent megtesznek ezért, közreműködnek a Magyarország elleni támadásokban, sőt szervezik is azokat. – Dobrev Klára, Molnár Csaba, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Ujhelyi István – ezek a baloldali képviselők havi öt-hat millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést és ne kereshessenek nyolcszázezer forintot – mondta a KDNP frakciószóvivője, hozzátéve, hogy más baloldali képviselők pedig szervezik és irányítják is a gyakran erőszakig fajuló itthoni akcióikat. – Ez felháborító, ez szégyenteljes – mondta, majd megjegyezte, ezzel szemben az új pedagóguséletpálya-törvény megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését.

 

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: Szigetváry Zsolt)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.