Nacsa Lőrinc: A baloldal miatt késik a pedagógusok béremelése

Pedig minden idők legnagyobb béremelése jöhet.

Munkatársunktól
2023. 06. 07. 13:20
Dobrev Klára
Budapest, 2022. március 15. Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselõje beszédet mond az Egységben Magyarországért nagygyûlésén Budapesten, a Mûegyetem rakparton 2022. március 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Minden idők legnagyobb pedagógusokat érintő béremelése jöhet, az ezt megalapozó törvény már a parlament előtt van. Most már csak arra várunk, hogy Brüsszel fizesse ki végre a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat – fogalmazott Nacsa Lőrinc, aki arra is emlékeztetett: 

A pedagógusok, a tanárok béremelése már rég elindulhatott volna, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó forrásokat. A baloldal politikusai azonban nyíltan hirdetik: azért dolgoznak Brüsszelben és itthon is, hogy ezt megakadályozzák.

Felidézte, hogy erről nyíltan és büszkén beszélt Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Donáth Anna is, akik mindent megtesznek ezért, közreműködnek a Magyarország elleni támadásokban, sőt szervezik is azokat. – Dobrev Klára, Molnár Csaba, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Ujhelyi István – ezek a baloldali képviselők havi öt-hat millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést és ne kereshessenek nyolcszázezer forintot – mondta a KDNP frakciószóvivője, hozzátéve, hogy más baloldali képviselők pedig szervezik és irányítják is a gyakran erőszakig fajuló itthoni akcióikat. – Ez felháborító, ez szégyenteljes – mondta, majd megjegyezte, ezzel szemben az új pedagóguséletpálya-törvény megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését.

 

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.