Másik férfi oldalán látta meg az exét, lelőtte, majd megszurkálta

A férfi akkor vesztette el az önuralmát, amikor korábbi párját észrevette hogy mással sétál.

Magyar Nemzet
2023. 07. 13. 9:20
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként a férfit a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói. A főügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája március 17-én egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását – közölte a Kemma

A főügyészség most indítványozta azt, hogy a járásbíróság szeptember 17-ig hosszabbítsa meg a férfi letartóztatását, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a bizonyítás megnehezítésének a veszélye. Az ügyészi indítványról a járásbíróság az ügyiratok alapján fog dönteni – tudta meg a Kemma Borbély Veronikától, a főügyészségi ügyész helyettes sajtószóvivőjétől.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. március 17- én az esti órákban Tatabányán sétált, amikor összetalálkozott az ittas állapotú sértettel és a sértett párjával, aki korábban a gyanúsított barátnője volt.

A férfi ekkor egy gáz-riasztó fegyverrel közelről, több alkalommal rálőtt a sértettre. A sértett a lövésektől a földre esett, ezt követően a gyanúsított egy késsel több alkalommal a hátán megszúrta a sértettet, aki életveszélyesen megsérült.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.