Rendőrök mentették meg a patakba csúszott férfi életét

A férfi megcsúszott, emiatt esett a vízbe, a kiérkező rendőrök húzták ki.

Munkatársunktól
2023. 08. 15. 12:19
rendőrautó rendőrség bűnügyi helyszín villogó kék fény nyomozás Forrás: police. hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eszméletlen állapotban húztak ki a komlói rendőrök egy patakba csúszó férfit Hidas és Bonyhád között – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Mint írták, még szombat délután érkezett hozzájuk a bejelentés arról, hogy a Völgységi-patak betonhídja alatt fekszik egy férfi.

A helyszínre érkező rendőrök szerint a férfi a meder szélén vélhetően megcsúszott, majd a patakba esett, beütötte a fejét, és elvesztette az eszméletét. A férfit az egyenruhások húzták ki a vízből, majd a tűzoltók segítségével kiemelték a patakmederből. 

Pálfalvi Nándor őrnagy, Bíró László őrmester, valamint Nagy Tamás zászlós átadta a kiérkező mentőknek a férfit, akinek az életét a gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült megmenteni.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.