Vérlázító bűncselekmény: idős kerekesszékest vertek meg és raboltak ki, videón, ahogy a tetteseket megbilincselik

A rendőröknek egy nap alatt sikerült elfogniuk azt az 58 éves nőt és 18 éves férfi társát, akik Pilisen egy mozgáskorlátozott időst vertek meg brutálisan és fosztottak ki.

Munkatársunktól
2023. 08. 15. 10:33
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 63 éves férfi bejelentésére indultak el a helyi rendőrök augusztus 13-án délután. A mozgásában korlátozott áldozatnak Pilisen állta útját egy nő és egy fiatal férfi, majd cigarettát kértek tőle. Az idős áldozat reagálni sem tudott, mire a fiatalembertől záporoztak a pofonok és az ökölcsapások, miközben nő társa kitépte a sértett nyakából az övtáskáját. A támadás következtében a sértett felborult a kerekesszékével – szerencsére csak könnyebben sérült –, a rablók elfutottak – közölte a Police.hu

A helyszínre percek alatt kiérkező egységek forró nyomon eredtek az elkövetők után, egy napon belül mindkettőjüket elfogták. Zs. Kevin beismerte a bűncselekmény elkövetését. 

Állítása szerint a férfi felállt a kerekesszékből és megütötte a társát, ő pedig csak a nőt védelmezte, ezért sújtott le több alkalommal az idősre. 

A rabolt pénzzel kapcsolatban pedig úgy nyilatkozott, igazságosan elosztották egymás közt, aminek egy részét végül eldobta, a többit eldugta és elvásárolta. Az 58 éves P. Józsefné nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, vallomást azonban nem tett.

 

A Monori Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadók ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, kezdeményezték letartóztatásukat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.