A melegfront után az eső is megérkezik

Szombat estig várhatóan esős időre lehet számítani.

Forrás: MTI2023. 10. 20. 17:35
Nagykanizsa, 2023. június 23. Zivatarfelhõ Nagykanizsa felett 2023. június 23-án este. MTI/Varga György Fotó: MTI/Varga György Forrás: MTI/Varga György
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nap hátralévő részében az ország területén többnyire erősen felhős lesz az ég. Néhol előfordulhat jelentéktelen eső, zápor.

Az éjszaka második felétől délnyugat felől csapadékzóna érkezik, amelyből főként szombaton az ország középső sávjában várható elsősorban eső, zápor, néhol zivatar. A déli, délnyugati szél sokfelé erős marad. Szombaton napközben fokozatosan veszít erejéből a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 15 és 22 fok között, de Szabolcsban néhol 15 fok alatt valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 20 és 26 fok között, de a tartósan csapadékos területeken 17 és 20, a Tiszántúlon 25 és 28 fok között alakul.

Borítókép: Illusztráció (MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.