Azzal fenyegetőzött egy nő, hogy felrobbantja magát + videó

Az utcában teljes készültség volt, a szakemberek lekapcsolták az épületet a gáz- és villanyhálózatról, a lakókat kitelepítették.

2023. 10. 23. 7:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pécsett a Megyeri tér és a József Attila utca sarkán az egyik tízemeletes lakóépülethez riasztották a rendőrséget vasárnap este, mert valaki azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát – írta meg a Bama.hu. Mint kifejtik, az utcában teljes készültség volt, a szakemberek lekapcsolták az épületet a gáz- és villanyhálózatról, a lakókat kitelepítették.

Fotó: Bama.hu

Egy busz is érkezett, hogy a lakókat melegben tudják tartani, amíg a válsághelyzet tart. A rendőrök mellett a katasztrófavédelem, illetve kommandósok is a helyszínre vonultak. Mint kiderült: egy középkorú nő az anyukája halála után elkezdett furán viselkedni, azzal fenyegetőzött, hogy egy gázpalackkal robbantja fel az épületet. A portál birtokába került több korábbi hangfelvétel, amit a szomszédok vettek fel a panelház falain keresztül. Az egyik felvételen a nő azzal fenyegetőzik, hogy felgyújtja a házat. Évek óta tartanak tőle az ott lakók.

A TEK-esek néhány órán belül bejutottak a lakásba − feltehetően a bejárati ajtón keresztül − és kikísérték a nőt.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.