Felmentették az orosházi kórház igazgatóját

Bár törvény nem tiltja, az államtitkár etikátlannak tartja, ha egy kórházigazgató az utca túloldalán magánpraxist nyit.

2023. 10. 05. 22:48
TAKÁCS Péter
Budapest, 2023. július 31. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tart a Belügyminisztériumban 2023. július 31-én. Augusztus elsejével összevonják a Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetet (OGYÉI). MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felmentette az orosházi kórház igazgatóját a tisztségéből Takács Péter egészségügyi államtitkár – erről az Index videós műsorában beszélt a politikus. Takács Péter elmondta: bár törvény nem tiltja, etikátlannak tartja, ha egy kórházigazgató az utca túloldalán magánpraxist nyit, ezért ma reggel elköszönt tőle, és sok sikert kívánt neki a magánszférában. 

A beszélgetés során szóba került a várólisták helyzete, és más egészségügyi témák is, a teljes műsort itt lehet megtekinteni: 

Borítókép: Takács Péter egészségügyi államtitkár. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.