Felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt

Hőseink példaként állnak előttünk, hogy minden erőnkkel álljunk ki Magyarországért.

2023. 10. 06. 9:29
null
Budapest, 2023. október 6. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (j, hátul) és Kajári Ferenc vezérõrnagy, a Honvéd Vezérkar fõnökének helyettese (j2, hátul) jelenlétében katonai tiszteletadással ünnepélyesen felvonják, majd félárbócra engedik a nemzeti lobogót az aradi vértanúk kivégzésének 174. évfordulóján az Országház elõtti Kossuth Lajos téren 2023. október 6-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: MTI/MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt. Tisztelettel emlékezünk az aradi vértanúk hősies áldozatára – írta Facebook-bejegyzésében a Fidesz. Mint írják, hőseink példaként állnak előttünk, hogy minden erőnkkel álljunk ki Magyarországért, a nemzeti szuverenitásunkért, mert történelmünk során ezért mindig meg kellett küzdenünk. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is posztolt az emléknap alkalmából.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/MTVA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.