A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hollik István: A baloldal a fizetések emelése ellen van + videó

A baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van – reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója Bodnár Zoltán DK-s árnyékminiszter véleményére.

Forrás: MTI2023. 10. 14. 12:07
Forrás: Facebook/ Hollik István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, hihetetlen kijelentést tett a minimálbérről a DK-s árnyékminiszter, Bodnár Zoltán az ATV műsorában. Gyurcsány embere szerint az infláció közepette nem szabad emelni a minimálbéreket.

Gyurcsány Ferenc árnyékkormánya pénteken ismertette gazdaságpolitikai terveit – fejtette ki Hollik István lapunknak is eljuttatott videós nyilatkozatában. Az ott elhangzottak hitelét nagyban rontja, hogy a magyar emberek egyszer már a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy milyen is az, amikor Gyurcsány Ferencék kormányoznak közölte.

A politikus szerint a gyurcsányi politika valódi mérlege: több mint kétszázezer munkahely megszűnése, egyhavi bér elvétele a közalkalmazottoktól, a 13. havi nyugdíj eltörlése, elszálló rezsiköltségek, az egekbe ugró államadósság, államcsőd közeli állapot.

„Hiába a szép szavak, valójában ők semmit nem változtak. Ezt bizonyítja, hogy a Gyurcsány–Dobrev páros árnyék-pénzügyminisztere, Bodnár Zoltán nemrég egy televízióstúdióban kifejtette, hogy nem támogatják a minimálbér-emelést, s támadta a kormány reálbérnövelési terveit”

  hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Tehát a baloldal a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fizetések emelése ellen van, márpedig aki be akarja fagyasztani a fizetéseket, az szemben áll a magyar emberek érdekével. Ez a múlt gazdaságpolitikája, amire Magyarországnak nincs többé szüksége” 

fogalmazott Hollik István.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Hollik István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.