Kicsinyes gőggel ekézi a magyar válogatott sikerét a baloldali képviselő

Cirkusz és drága kenyér jutott eszébe a szombati bravúrról a Momentum politikusának.

Forrás: Boon2023. 10. 17. 16:28
Magyarország Szerbia, Marco Rossi Dibusz Dénes Szoboszlai Dominik Fiola Attila
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott sikereit ekézi a a Momentum színeiben politizáló (korábban jobbikos) miskolci baloldali képviselő, Erdei Sándor Zsolt – adta hírül a Boon.  

Politikusok, közéleti szereplők is hangot adtak örömüknek, miután rövid idő alatt másodszor is nyert Magyarország a szerb válogatott ellen a múlt hét szombati mérkőzésen, ami azt jelenti, hogy a válogatott közelebb került ahhoz, hogy a jövő nyári Európa-bajnokságon hazánkat képviselje. Úgy tűnik azonban, hogy a magyar futballválogatott menetelésétől nem mindenki van elragadtatva. 

 

Erdei Sándor Zsolt közösségi oldalán kicsinyes gőggel ír a közösségi oldalán a bravúrról. „A foci csak az egyszerű emberek választása… cirkusz és drága kenyér” – fogalmaz a politikus egy kommentben, amelyről a portál egy képernyőfotót is készített. Hozzáfűzte továbbá, üzenve mindenkinek, aki örül a magyar válogatott sikerének:  

„Ezt tudnak csak adni 13 éve, és van, akinek ez elég is… Maga nevessen nyugodtan a Győzike show-n, az való maguknak…”

Erdei Sándor, aki korábban Rokker Zsolttiként zenét is gyártott, valamint stand upolt is, egyébként a baloldal közös jelöltje volt 2022-ben a sátoraljaújhelyi egyéni választókerületben, de csak a szavazatok harminc  százalékát tudta megszerezni, így nem tudott átülni a parlamentbe a miskolci közgyűlésből. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.