Itt vannak a kegyetlen részletek, újabb fordulat a pécsi gyermekgyilkosság ügyében

Az édesanya bántalmazhatta a gyermeket, az élettársa nem hívott segítséget.

Forrás: Police2023. 10. 20. 11:28
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
Fotó: ChiccoDodiFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök őrizetbe vették az elhunyt kisfiú anyját és a nevelőapját – tájékoztat a rendőrségi portál a szűkszavú közleményében. Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy a rendőrségen október 19-én jelezték a mentők munkatársai, hogy egy hároméves pécsi kisfiút próbáltak meg újraéleszteni, azonban a gyermek életét vesztette.

A gyanú szerint a 28 éves anya előző este súlyosan bántalmazta a gyermekét.

 A nő 23 éves élettársa látta, hogy a kisfiú segítségre szorul, de nem hívott hozzá mentőt. A gyermek másnap belehalt a sérüléseibe.

A rendőrök mindkettőjüket előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol kihallgatták őket gyanúsítottként. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – emberölés bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.