Ima helyett inkább lopott

A hívők közössége fogta el azt a férfit, aki a templomukban próbált lopni.

Forrás: police.hu2023. 11. 07. 12:33
null
Budapest, 2020. december 20. Rendõrautóba ültetnek egy megbilincselt férfit elfogása után Budapesten, a IX. kerületi Aranyvirág sétányon 2020. december 20-án. A rendõrök elõl több kerületen át menekülõ férfi ellen két elfogatóparancs volt érvényben. Ittas vezetés és lopás miatt már börtönbe kellett volna vonulnia. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 Eseménydúsan indult a makláriak napja tegnapelőtt vasárnap. Egy egri férfi bement délelőtt a templomba, ahol éppen a mise kezdetére vártak az emberek. Kiszemelte magának egy helyi lakos pénztárcáját és telefonját, majd ellopta őket – tájékoztatott a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A fiatal férfi mielőtt távozott volna, a persely körül kezdett gyanúsan viselkedni, amire már felfigyeltek az ott tartózkodók, és a sértett is észrevette a mobilját az idegennél.

 A hívek nem hagyták elmenekülni, visszatartották, míg a szabadnapos helyi körzeti megbízott oda nem ért, aki azonnal felismerte a férfit.

Az is kiderült, hogy az elkövető, 

S. Patrik aznap délelőtt több bűncselekményt is elkövetett Makláron.

 Betörte egy parkoló autó ablakát, és szerszámgépeket vett ki belőle, majd azokat a korábban ellopott kerékpárral elvitte.

Az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény miatt indított eljárást a 25 éves férfi ellen, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá kezdeményezték letartóztatását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.