Többféle marhahúst hívtak vissza a magyar áruházlánc üzleteiből

Friss marhalábszárat, marhahátszínt és marharostélyost hívott vissza a forgalomból a Metro.

Forrás: NÉBIH2023. 11. 23. 15:41
Debrecen, 2016. január 14. Marhahús-kínálat a Módos Farm Kft. húsboltjában, a debreceni Piaccsarnokban. A több mint 6 500 négyzetméter hasznos alapterületû csarnokban 295 asztalról, 29 hûtõpultból és 31 üzlethelyiségbõl kínálják termékeiket a zöldség- és gyümölcstermelõk és a hústermékeket árusító kereskedõk. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Oláh Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Friss marhalábszárat, marhahátszínt és marharostélyost hívott vissza a forgalomból a Metro Kereskedelmi Kft. – olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

A termékek a megengedettnél magasabb PFOS- (perfluor-oktánszulfonsav) szint miatt kerültek le a polcokról.

A visszahívás a 2023. október 24-i gyártási dátumú, 2023. december 5-i fogyaszthatósági idejű friss marhalábszárra, a 4,5-5 kilogrammos friss marhahátszínre és a 2,5-3 kilogrammos friss marharostélyosra vonatkozik.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el.

A termékek a Metro Kereskedelmi Kft. bármelyik áruházába visszavihetők és a teljes vételárat visszatérítik.

Borítókép: illusztráció (Fotó:MTVA/Oláh Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.