Kornélia 2024. március 3.
logo

Újabb köztéri vécét foglaltak el a hajléktalanok Budapesten + videó

Magyar Nemzet
2023.12.03. 13:49 2023.12.03. 14:08
Újabb köztéri vécét foglaltak el a hajléktalanok Budapesten + videó

Fetrengő hajléktalanok fogadták azt a járókelőt, aki a köztéri vécét szerette volna használni az Infoparkban. Az esetről videót is készült a TikTok nevű közösségi oldalra, a felvétel már az egész országot bejárta.

Mint már arról a Magyar Nemzet is beszámolt, sokszor kriminális állapotok uralkodnak a köztéri vécékben Budapesten. Az eddig legtöbbször működésképtelen Blaha Lujza téri vécé új funkciót tölt be: ide hordják a kuncsaftjaikat a prostituáltak, ráadásul fényes nappal. 

A közvécé − amellyel Karácsony Gergely szelfizett −, átadása óta gyakorlatilag naponta elromlik, és jól láthatóan nem nagyon takarítja a főváros. Ennek fényében nem meglepő, hogy a teljes felújításon áteső Blaha Lujza teret is kisajátították a hajléktalanok, így nemcsak a mosdó, de a tér többi része is piszkos. Visszatérő probléma az is, hogy a tér felújításának részeként átadott közvécé folyton elromlik, holott még egy éve sincs, hogy átadták.

Borítókép: A vécét elfoglaló hajléktalanok az Infoparkban (Forrás: TikTok)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.