Tóta W. éles bárddal fenyegeti a magyar jobboldalt, szerinte a lengyelországi tisztogatásnál fájdalmasabb lesz, ha itthon is átveszik a globalisták a hatalmat

A baloldali publicista a HVG-n közölte írását.

Forrás: Mandiner2024. 01. 21. 16:40
Borítókép: Tóta W. Árpád (Forrás: Blogstar)
Borítókép: Tóta W. Árpád (Forrás: Blogstar) Fotó: Blogstar
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóta W. Árpád legutóbbi írásában a lengyel helyzetről írt. Úgy fogalmazott, azért válthatták le a lengyel kormányt, mert a populistáknak sosem volt akkora hatalmuk, mint Magyarországon a Fidesznek olvasható a HVG.hu felületén publikált véleménycikkben.

Nyilván lett volna ott is elég jelentkező felzabálni a vidéki kastélyokat, az egyetemeket és a közpénzjelleget, csak nem volt rá ennyi lehetőség. Így a felgyűlt bűnök is csekélyebbek. Kevesebb a bűnöző, rövidebbek a börtönévek

Tóta W. Árpád szerint Magyarországon ez nem ilyen lesz: 

„Itt a bűnök súlyosabbak és látványosabbak”. Úgy folytatta: hogy mennyire lehet sikeres stratégia bűnözőkért és „lakájokért tüntetni, azt viszont kicsiben eljátsszák nekünk a lengyelek. Lesz csontváz minden hétre. Most még utcára viszi a PiS híveit a lojalitás, az összetartozás és a vereség közös élménye”.

– bizonygatta, majd azt írta, hogy „forradalmat Táncsicsokért, hősökért lehet csinálni, nem elnöki kegyelemmel kimosdatott latrokért”.

„Szabadságért, egyenlőségért, testvériségért esetleg. De azért, hogy szerezzük vissza a Matolcsy gyerek Porschéját... hát, ez valószínűleg megfeküdné még a Békemenet gyomrát is. Rendszert váltani csak így lehet: országos szemétszedéssel. Különben minek váltanánk rendszert egyáltalán, ugyebár”

 – közölte.

Írását igyekezte drámaian zárni a HVG baloldali publicistája:

„Szóval nem, nem ilyen lesz ez Magyarországon, amikor eljön a vége, hanem sokkal fájdalmasabb. Viszont messze van az még. És addig még sok-sok bűnt és zsákmányt fel lehet halmozni. De kicsit már kellemetlen lehet belegondolni, hogy minden egyes lopás közelebb hozza a leszámolást, és tovább élesíti a bárdot”

– írta Tóta W. Árpád.

 

Borítókép: Tóta W. Árpád (Forrás: Blogstar)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.