A kezdeti napsütést követően még az ég is megdörrenhet, elkapják a fél országot az esőzések, zivatarok

Ilyen időjárásunk lesz hétfőn.

Forrás: Hungaromet Nonprofit Zrt.2024. 02. 19. 7:02
Napos időjárás
Napos időjárás Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, ugyanakkor délelőtt keleten, délkeleten még többórás szűrt napsütés is lehet – derült ki a HungaroMet hétfői előrejelzéséből.

Az érkező frontális csapadékzónából elszórt jelleggel valószínű gyenge eső, zápor.

Késő délután északnyugat felől már felszakadozik, csökken a felhőtakaró. A déli, majd a Dunántúlon az északnyugati szél helyenként megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de északkeleten ennél hűvösebb idő valószínű. A déli tájakon és a Fertő térségében lesz a legenyhébb. Késő estére 3 és 8 fok közé hűl le a levegő.

A meteorológusok hétfőre semmilyen figyelmeztető előrejelzést nem adtak ki, ám azt megjegyezték, hogy kora délután északnyugaton, nyugaton egy-egy helyen kis eséllyel megdörrenhet az ég.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.