Azok a baloldaliak támadják a kormányt, akiket külföldről pénzelnek

Ezek a politikusok és aktivisták nem a magyar érdekeket nézik.

Forrás: MTI2024. 02. 02. 16:56
HZ1_5668
20230628 Budapest Az ellenzéki pártok külföldi finanszírozása ellen demonstrál a Fidelitas a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akármilyen módszerekkel is támadják a nemzeti konzultációt és a kormány álláspontját, kitartunk álláspontunk mellett: nem akarunk háborút, nem akarunk bevándorlást és nem akarunk genderpropagandát a magyar iskolákban – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) a nemzeti konzultációt ért támadásokra és feljelentésekre reagálva pénteken az MTI-vel.

Azok a baloldali politikusok és aktivisták jelentették fel a nemzeti konzultációt, akik külföldi támogatásokkal megtámogatva tucatnyi alkalommal tették egyértelművé, hogy nem Magyarország érdekeit nézik

– hangsúlyozták. Hozzátették: a külföldről pénzelt baloldal támogatja a fegyverküldéseket, a migrációs paktumot, és eltörölné a magyar gyermekvédelmi törvényt.

Kiállnak amellett, hogy a magyar emberek jövőjéről csak a magyarok dönthetnek. A konzultáció egységes üzenete ebben jelent nagy támaszt és segítséget – írják közleményben. 

Korábban a Kétfarkú Kutyapárt jelentette be közösségi oldalán, hogy Hadházy Ákos országgyűlési képviselővel megtámadták a bíróságon a konzultációt, és az ehhez kapcsolódó plakátkampányt. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.