Kamuingatlanos csalt ki súlyos milliókat egy gyanútlan vevőtől

Először csak egymilliót kért.

Forrás: Kemma2024. 02. 07. 13:27
20200325_0101_MI
20020325 Budapest épitkezés,eladó ingatlan,mozgás pihenés a Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy férfi valótlanul azt állította, hogy ingatlanok vásárlásával és értékesítésével foglalkozik, megfelelő szakmai háttérrel és kapcsolatokkal rendelkezik, és felajánlotta segítségét a sértett által korábban kiválasztott környei ingatlan megvásárlásához, a közreműködéséért 1,2 millió forintot kért. A sértett az illetőt szóban megbízta az ingatlannal kapcsolatos ügyintézéssel – írja a Kemma

A vádlott ezt követően az ingatlannal kapcsolatos intézkedések megtételére és az ügyintézés során felmerült saját költségeire történt valótlan hivatkozással, 2020. augusztus 25. és 2020. október 3. között több részletben, összesen 5,273 millió forintot vett át a károsulttól, ám az átvett pénzösszegeket saját céljaira fordította. 

A Tatabányai Járásbíróság február 8-án folytatólagos tárgyalást tart az ügyben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.