Megdöbbentő kijelentést tett a pedofíliával kapcsolatban az ATV műsorvezetője

Elhatárolódott tőle és fegyelmi eljárást indított ellene a csatorna.

2024. 02. 20. 21:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megengedhetetlen kijelentést tett a pedofíliával kapcsolatban az ATV egyik műsorvezetője a Szigorlat című műsor legutóbbi adásában. Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke volt a vitaműsor vendége, a beszélgetés első perceiben felmerült a pedofília témája.

A négy műsorvezető egyike, Somos András, ennek kapcsán megkérdezte Márki-Zay Pétertől, hogy „tudna-e példát mondani arra, hogy hány pedofilt engedtek szabadon?”. Márki-Zay Péter erre úgy válaszolt, hogy ő „a Kaletán háborodott fel a legjobban”. Somos ekkor tette a botrányos kijelentését:

„de ő nem volt pedofil.”

Mire Márki-Zay Péter azonnal visszakérdezett, „miért nem volt pedofil?”, erre 

Somos azt válaszolta, hogy „azért, mert olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek, ez nem pedofil-bűncselekmény”. 

A csatorna később jelezte, hogy belső vizsgálatot indít műsorvezetője ellen. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.