Kázmér 2024. március 4.
logo

Szánthó Miklós: Több becsület van Novák Katalinban és Varga Juditban, mint az egész magyarországi baloldalban

Magyar Nemzet
2024.02.12. 22:06 2024.02.13. 14:55
Szánthó Miklós: Több becsület van Novák Katalinban és Varga Juditban, mint az egész magyarországi baloldalban

Kemény kritikával illette a magyarországi baloldalt a gyermekvédelem és a pedofilok elleni fellépése ügyében Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója hétfő este a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

Hiányzik a baloldal szótárából az, hogy felelőséget vállalni valamiért, azok a kategóriák, hogy morál vagy erkölcs már régen kikoptak Szánthó Miklós meglásáta szerint. 

A baloldalnak a gravitációs pontja a képmutatás, az álságosság és a fake news – ezzel utalva arra, hogy a The New York Times úgy írt Novák Katalin ügyéről, mintha szexbotrány miatt kellett volna lemondania. Ezt követően felidézte, hogy Arató András, a Klubrádió vezetője egészen alpári stílusban írt Novák Katalin és Varga Judit lemondására.

Az pedig világos Magyarországon – a magyarországi baloldalt leszámítva –, hogy a pedofília kapcsán zéró tolerancia van, hiszen Novák és Varga is ezen az állásponton volt és van és a jobboldalnak mindig is nagyon egyenes testtartása és konzekves viselkedésmódja volt a gyermekvédelem kapcsán és a pedofília elleni fellépés kapcsán, mutatja ezt a gyermekvédelmi törvény is, amit a magyar baloldal nem szavazott meg 

– hangsúlyozta.

A jogvédő NGO-k most hallgatnak

A Klubrádión megjelent sértésekre a baloldali politikusok mintájára a máskor oly hangos, „civil” szervezetek sem válaszolnak érdemben.

Szánthó Miklós úgy fogalmazott, ha megnézzük a magyarországi baloldali sajtónak a pedofiltémában nyújtott teljesítményét, akkor tényleg az az ember érzése, hogy álljon már meg a menet, hogy ki beszél itt valamiféle erkölcsi piedesztálról.

Több becsület van Novák Katalinban és Varga Juditban, mint az egész magyarországi baloldalban, elkövetnek egy hibát, levonják a konzekvenciát, felelősségteljesen viselkednek és akkor a magyarországi baloldal ilyen múlttal esik nekik és kezd el kidolgozni egy iszonyatosan aljas és képmutató lejárató kampányt 

– értékelt Szánthó Miklós.

Teljes beszélgetés IDE kattintva a Hír TV oldalán tekinthető meg.

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Hír TV)

Alpári támadás a Klubrádiótól

Újabb fejlemény a Klubrádió alpári véleménycikke kapcsán, lépett az ügyészség

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.