A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Szánthó Miklós: Több becsület van Novák Katalinban és Varga Juditban, mint az egész magyarországi baloldalban

Kemény kritikával illette a magyarországi baloldalt a gyermekvédelem és a pedofilok elleni fellépése ügyében Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója hétfő este a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

2024. 02. 12. 22:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiányzik a baloldal szótárából az, hogy felelőséget vállalni valamiért, azok a kategóriák, hogy morál vagy erkölcs már régen kikoptak Szánthó Miklós meglásáta szerint. 

A baloldalnak a gravitációs pontja a képmutatás, az álságosság és a fake news – ezzel utalva arra, hogy a The New York Times úgy írt Novák Katalin ügyéről, mintha szexbotrány miatt kellett volna lemondania. Ezt követően felidézte, hogy Arató András, a Klubrádió vezetője egészen alpári stílusban írt Novák Katalin és Varga Judit lemondására.

Az pedig világos Magyarországon – a magyarországi baloldalt leszámítva –, hogy a pedofília kapcsán zéró tolerancia van, hiszen Novák és Varga is ezen az állásponton volt és van és a jobboldalnak mindig is nagyon egyenes testtartása és konzekves viselkedésmódja volt a gyermekvédelem kapcsán és a pedofília elleni fellépés kapcsán, mutatja ezt a gyermekvédelmi törvény is, amit a magyar baloldal nem szavazott meg 

– hangsúlyozta.

Szánthó Miklós úgy fogalmazott, ha megnézzük a magyarországi baloldali sajtónak a pedofiltémában nyújtott teljesítményét, akkor tényleg az az ember érzése, hogy álljon már meg a menet, hogy ki beszél itt valamiféle erkölcsi piedesztálról.

Több becsület van Novák Katalinban és Varga Juditban, mint az egész magyarországi baloldalban, elkövetnek egy hibát, levonják a konzekvenciát, felelősségteljesen viselkednek és akkor a magyarországi baloldal ilyen múlttal esik nekik és kezd el kidolgozni egy iszonyatosan aljas és képmutató lejárató kampányt 

– értékelt Szánthó Miklós.

Teljes beszélgetés IDE kattintva a Hír TV oldalán tekinthető meg.

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója (Fotó: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.