Dobrevék el akarják venni a tanárok és az óvónők béremelését

A dollárbaloldal továbbra is meg akarja akadályozni az uniós források kifizetését.

Forrás: MTI2024. 03. 13. 16:21
DOBREV Klára
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselõje. Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányné és a magyar baloldal többi európai parlamenti képviselője a havi öt-hat milliós brüsszeli fizetésükből hónapok óta csak azért dolgoznak, hogy a tanárok ne kereshessenek 800 ezer forintot, és Magyarország ne kapja meg az uniós pénzeket – mutatott rá az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára közösségi oldalán.

Zsigmond Barna Pál szerint a már megkezdett tanári és óvónői béremelést is veszélyezteti az európai és a magyar dollárbaloldal legújabb, Magyarország elleni támadása.

Donáth Anna, Cseh Katalin és Dobrev Klára frakciói pert akarnak indítani az Európai Bizottság ellen, amiért megnyitotta hazánk számára a sokáig elzárt uniós források egy részét

– mutatott rá a politikus.

– Miután a baloldal áskálódása ellenére az Európai Bizottság decemberben úgy döntött, hogy elkezdi a hazánknak járó források kifizetését, a baloldal megint támadásba kezdett. Közreműködésükkel az Európai Parlament jogi bizottsága zárt ajtók mögött úgy döntött, hogy pert indít az Európai Bizottság ellen – emlékeztetett. Szavai szerint

a Gyurcsány vezette dollárbaloldal továbbra is meg akarja akadályozni az uniós források kifizetését, és az sem érdekli őket, ha emiatt a tanárok és az óvónők elvesztenék a béremelésüket.

– Szégyen, amint művelnek. Brüsszelben változás kell! Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akiket nem vettek meg guruló dollárokért, akik a nemzeti érdekeket képviselik – közölte Zsigmond Barna Pál.

Borítókép: Dobrev Klára (Fotó: MTI/Máthé Zoltán) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.