Fidesz: Gyurcsányék Brüsszelben akadályoznák meg a tanárok béremelését

A már megkezdett pedagógusbéremelést is veszélyezteti az európai és a hazai dollárbaloldal legújabb, Magyarország elleni támadása – írták.

2024. 03. 14. 9:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborító, hogy a baloldal el akarja venni a tanárok és az óvónők béremelését – olvasható a Fidesz Facebook-oldalán. 

A nagyobbik kormánypárt szerint a már megkezdett tanári és óvónői béremelést is veszélyezteti az európai és a hazai dollárbaloldal legújabb, Magyarország elleni támadása.

Donáth Anna, Cseh Katalin és Dobrev Klára frakciói pert akarnak indítani az Európai Bizottság ellen, amiért az megnyitotta hazánk számára a sokáig elzárt uniós források egy részét – írták.

Úgy fogalmaztak, Gyurcsányné és a magyar baloldal többi európai parlamenti képviselője a havi öt-hatmilliós brüsszeli fizetésükből hónapok óta csak azért dolgoznak, hogy a tanárok ne kereshessenek 800 ezer forintot, és Magyarország ne kapja meg az uniós pénzeket. Miután a baloldal áskálódása ellenére az Európai Bizottság decemberben úgy döntött, hogy elkezdi a hazánknak járó források kifizetését, a baloldal megint támadásba kezdett. Közreműködésükkel az Európai Parlament jogi bizottsága zárt ajtók mögött úgy döntött, hogy pert indít az Európai Bizottság ellen. Szégyen, amint művelnek – írták. 

A Fidesz kijelentette: Brüsszelben változás kell, és olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akiket nem vettek meg guruló a dollárokért, akik a nemzeti érdekeket képviselik. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: A Fidesz Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.