Halálos fenyegetés, megfélemlítés, fizikai atrocitás – így vegzálják az újságírókat  + videó

Egyre több atrocitás éri az újságírókat a balliberális politikusok folyamatos hergelésének köszönhetően. Varga Ádámot, a Pestisrácok munkatársát már meg is figyelik és fizikai erőszakkal fenyegetik, az ügy a rendőrség előtt van. Ezzel párhuzamosan a politikusok is egyre több mindent engednek meg maguknak, a Magyar Nemzet riporterét pedofilsegítőnek, az MTVA újságíróját hülyének nevezték DK-s politikusok. 

2024. 03. 04. 16:35
RÓNAI Sándor
Gyõr, 2019. október 12. Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselõje felszólal a Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen elnevezésû rendezvényen a gyõri városháza elõtti téren 2019. október 12-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Pedofilsegítőknek nem nyilatkozom” – ezt mondta a minap Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Magyar Nemzet riporterének, amikor egy baloldali tüntetésen azzal kapcsolatban kérdezte, hogy mi a demonstráció célja.  De nem ez volt az egyetlen olyan eset a közelmúltban, amikor baloldali politikusok nyilvánosan aláztak meg egy újságírót. 

Rónai Sándor, a DK európai parlamenti képviselője legutóbb az MTVA riporterétől azt kérdezte, hogy szokott-e gyermekek nadrágjába nyúlkálni.

 A burkolt vádaskodást követően pedig lehülyézte az újságírót. 

A politikusoknak köszönhetően a közbeszéd is egyre durvább formát ölt. A Pestisrácok egyik újságíróját egy tüntetésről a rendőröknek kellett kimenekíteniük a demonstrálók gyűrűjéből. Varga Ádámot a február 16-i, influenszerek által szervezett tüntetésen kerítették körbe, azóta pedig Facebook-csoportokban értekeznek arról, hogy merre jár napközben, hol lakik és hol lehetne megverni.  

Varga Ádám a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy az üggyel összefüggésben rendőrségi feljelentést tett. A riporter szerint ha a baloldal kinyitja ezt az ablakot, akkor elszabadul a pokol, és nem csak ő, hanem a kollégái is komoly fenyegetésnek lesznek kitéve.  

Az újságírók a munkájukat végzik, hagyjuk őket dolgozni 

– reagált az a fenti ügyekre a Magyar Nemzeti Médiaszövetség. Toót-Holló Tamás, a szövetség elnöke úgy fogalmazott: minden újságírót ért támadást elítélnek, és úgy gondolják, hogy minden újságíró-szövetségnek ez lenne a feladata. 

Az esettel kapcsolatban kerestük a MÚOSZT is, ők azonban eddig nem szólaltak meg az ügyben. 

Borítókép: Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.