Magyar visszaütött Baranyi Krisztinának: szerinte már ő is álellenzéki

Varga Judit egykori férje balról sem tűri a kritikát.

2024. 03. 30. 8:01
KARÁCSONY Gergely; BARANYI Krisztina
Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baranyi Krisztina pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelőbizottsági elnöke volt és a vagyonminiszter egyik jobbkeze – reagált közösségi oldalán a ferencvárosi polgármester kijelentéseire Magyar Péter. Mint arról lapunk is beszámolt, a Varga Judittal készült Frizbi- interjú kapcsán Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere is megszólalt, aki a volt igazságügyi minisztert ért éveken át tartó lelki és fizikai abúzusról a következőket mondta: 

Nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik

– fogalmazott a politikus.

Egyre tisztábban látszik, Varga Judit egykori férje balról sem bírja a kritikát. Emlékezetes, Magyar Péter már előre betámadta a kormánypártisággal nehezen vádolható HVG-t, miután annak egyik munkatársa megszerzett egy rendőrségi jegyzőkönyvet, amely egy korábbi, Varga Judittal folytatott heves vitájáról készült. A jelentés szerint Magyar Péter már ekkor, 2020 végén azzal fenyegette akkori feleségét, hogy megbuktatja az egész kormányt, és hogy Varga Juditnak úgysem fognak majd hinni. 

Magyar Péter később propagandistának nevezte a HVG-s Dezső Andrást, aki azt is leírta, hogy nem tipikus szivárogtatással szerezte meg a rendőrségi jegyzőkönyvet.

Borítókép: Karácsony Gergely és Baranyi Krisztina (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.