Márki-Zay Péter listavezetőnek is felvenné magukhoz Magyar Pétert, ha indulni akar az EP-választáson

Néhány erkölcsi kérdés azonban tisztázásra szorul.

2024. 03. 19. 11:18
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter minden támogatást megadna Magyar Péternek, hogy megdöntse az Orbán-rendszert, ugyanakkor ha Varga Judit exférje fel szeretne kerülni a Mindenki Magyarországa Néppárt európai parlamenti listájára, azt a párt elnökségének kellene eldöntenie – fogalmazott a pártelnök a Klubrádióban.

A Megbeszéljük című műsorban az MMM elnöke ugyanakkor úgy fogalmazott: – Komoly megfontolásnak kellene megelőznie, hogy esetleg Magyar Péter a Mindenki Magyarországa Néppárt listavezetői helyére kerüljön az európai parlamenti választásokon, miután komoly erkölcsi kérdések is felmerültek vele kapcsolatosan. Ezzel arra utalt, hogy nemrég Varga Judit volt igazságügyi miniszter, Magyar Péter volt felesége egy családon belüli erőszakról szóló kisfilmet tett közzé közösségi oldalán, és nyilvánosságra került egy rendőri jelentés is, amely kettejük családi összetűzését dokumentálja.

Márki-Zay Péter szerint ugyanakkor azt is tisztáznia kellene Magyar Péternek, hogy mennyire gondolja komolyan az Orbán-rendszer megdöntését.

Az MMM elnöke bízik benne, hogy Magyar Péter nem Lázár Jánossal váltaná le Orbán Viktort. – Ha bárki bármilyen színezettel, bármilyen háttérrel, bármelyik párthoz vonzódva lebontja Orbán rendszerét, abban mi ott leszünk, és segítünk neki – összegezte Márki-Zay Péter.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.