Orbán Viktor elárulta, hogyan telik a napja

A miniszterelnök a kormányülésről tett közzé egy fotót.

2024. 03. 27. 10:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Munkában a kormány” – ezzel a rövid bejegyzéssel jelentkezett Orbán Viktor a közösségi oldalán. A miniszterelnök a kormányülés egyik pillanatát osztotta meg, ahol épp egy vastag paksaméta felett ül, belemélyedve.

A kormány mögött sűrű időszak áll, és még mozgalmasabb időszak következik, hiszen a következő hónapok eseményei és annak kimenetele alapjaiban határozhatja meg Magyarország jövőjét. Orbán Viktor nemrégiben úgy fogalmazott: 

Az EP-választás döntő kérdése az, ki békepárti, ki háborúpárti.

A miniszterelnök az Európai Unióban uralkodó háborús hangulatról azt mondta, ami két-három hónappal ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, az mára hétköznapi eseménnyé válik. 

– Korábban a németek nem akartak fegyvereket küldeni, akkor sisakokat küldtek. Ma olyan rakétarendszereket adna Németország Ukrajnának, amellyel be lehet lőni orosz területekre – mondta a Kossuth rádió műsorában korábban.

Sokat gondolkodom azon, hogy jól közelítjük-e meg az európai politika ügyét. Hagyományos kategóriákban gondolkodunk. Jobboldal–baloldal, szuverenista–globalista. Úgy látom, hogy ma a döntő kérdés az lesz, hogy ki a béke- és ki a háborúpárti

 – jelentette ki a miniszterelnök. Hozzátette: a legfontosabb, hogy állítsuk meg ezt a háborús pszichózist, mert egyre inkább menetelünk bele a háborúba. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.