Gulyás Gergely újra munkába állt

A Miniszterelnökséget vezető minisztert februárban megműtötték.

2024. 04. 03. 13:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Két nappal a feltámadás ünnepe után. Welcome back, Gulyás Gergely” – írta a közösségi oldalán a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

Nagy János a poszthoz egy új fotót is mellékelt, amelyen ő és Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter látható Gulyás Gergely társaságában. A fényképet a lábadozó miniszter is megosztotta, és hozzáfűzte, hogy stratégiai kabinetülésen vesznek részt – számolt be a Világgazdaság.

Mint a Magyar Nemzet megírta, Gulyás Gergelyt még február végén megműtötték. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan miért, csak azt közölték, hogy a beavatkozás sikeres volt. Az operációt követő rehabilitáció időszakában a tárcavezető helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látta el. Ez meglehetősen hosszúra nyúlt, hiszen Gulyás Gergely nyilvános szereplést április elejéig nem tudott vállalni.

Március végén Gulyás Gergely interjút adott a Mandinernek, amelyben részletesen beszámolt az elmúlt hónap kényszerpihenőjéről. Kiderült, hogy február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, amely a megelőző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt, és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnia járni.

Borítókép: Nagy János, Gulyás Gergely és Navracsics Tibor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.