Magyar Péter húsvéthétfőn sem áll le: szerinte több millió ember fog rá szavazni júniusban

Az országot járta húsvét idején a baloldal új messiása, most gyorsan megfenyegette a kormányt.

2024. 04. 01. 19:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országjárással töltötte a húsvéti ünnepet Magyar Péter, aki ma délután a Facebook-oldalán jelentkezett ismét. A baloldal újdonsült messiása azt írta, hogy Mátrafüredtől a Balaton-parton át Hévízig jutott szombaton és vasárnap, és sok emberrel beszélgetett spontán. – Minden pillanatban érzem azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rám, és tudom, hogy ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állunk meg, amíg vissza nem vettük a hazánkat Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig – fogalmazott Magyar Péter bejegyzésében. 

Varga Judit volt férje arra számít, hogy pár nap múlva több százezren fognak tüntetni vele, majd júniusban az EP-választásokon több millió ember fog szavazni rá. – Június 9-én több millióan fogunk kiállni együtt a hazánkért és megkezdeni a közös munkát egy új, modern, európai Magyarországért – vetítette előre Magyar Péter, bár azt továbbra sem jelentette be, hogy milyen párt színeiben tervez indulni a választásokon. Szerinte a magyar kormány retteg tőle, és állítja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is megkeresték, és biztatják arra, hogy folytassa. 

Magyar Péter szerint június 9-e még nem a hatalomátvétel időpontja lesz, hanem egy utolsó figyelmeztetés időpontja. – Ma még kér a nép. Még ki lehet ugrani. Most még lehet vádalkut kötni. Most még lehet – fenyegette meg bejegyzése végén a kormányt Magyar Péter. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.